Inburgering

BENT U INBURGERINGSPLICHTIG?

 

Als u inburgeringsplicht heeft, is het verstandig om zo snel mogelijk met een cursus Nederlands te starten. U heeft 3 jaar de tijd om het examen A2 te halen. Kijk voor meer informatie op de volgende sites,

www.rijksoverheid.nl

www.inburgeren.nl

www.duo.nl